"Umur Baru 15 Tahun tapi Suara Sedap Gila..." Netizen. Itulah yang diperkatakan oleh netizen sejak semalam selepas tayangan i can see your voice Malaysia 3. Adik Mohammad Aiman Mohd Zain ini merupakan penyanyi sebenar!.

Tapi sayang sekali dia di singkirkan pada pusingan kedua. Aduhh, kenapa Zizi singkirkan dia? huh.

"Umur Baru 15 Tahun tapi Suara Sedap Gila..." Netizen


Sekali tengok, nampak macam penyamar tapi sekali dia start menyanyi,, terus meremang bulu roma sebab memang power.

Korang nak dengar suara dia tak? Jom kita tengok di bawah ni ya.

"Umur Baru 15 Tahun tapi Suara Sedap Gila..." Netizen





p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.


Amacam? best tak suara adik aiman ni?

Kalau ada yang sudi gilap suara dia, tak mustahil dalam masa dua tahun lagi, dia akan meletop-letop tau.

Tahniah diucapkan kepada adik Aiman kerana menjadi penyanyi sebenar.

Korang nak tengok persembahan lain tak? kalau nak, tunggu kemaskini dari aku ya.

Sekian.


Post a Comment

Previous Post Next Post