PERSEMBAHAN BATTLE HADY MIRZA VS NAQIU GEGAR VAGANZA 2019. Semalam telah berlangsung konsert akhir gegar vaganza 2019 yang mana kita dapat saksikan yang musim ke 6 ini kita ada dua juara. Mereka adalah Hady dan Naqiu.

Kedua-dua mereka telah membuat persembahan terbaik untuk malam akhir kali ini. Jadi, jom admin share persembahan battle Hady dan Naqiu semalam.


PERSEMBAHAN BATTLE HADY MIRZA VS NAQIU GEGAR VAGANZA 2019


Mereka membawa lagu Haa Tepok untuk lagu rap minggu akhir. Nak tau sedap tak suara diorang, jom kita tengok dekat bawah ni ya.

PERSEMBAHAN BATTLE HADY MIRZA VS NAQIU GEGAR VAGANZA 2019

👇👇


baca juga : Markah Hady dan Naqiu Final Gegar Vaganza 2019.

Amacam! Best tak?

Bagi aku dua-dua ada kelebihan tersendiri dan memang superb gila persembahan diorang semalam. Dua penyanyi profesional beraksi di atas pentas memang feel dan aura dia lain macam tau.

Tahniah untuk Naqiu dan Hady Mirza kerana menjuarai gegar vaganza 2019 kali ini.


Post a Comment

Previous Post Next Post