Live Streaming Konsert Throwbaek 2019 (ASTRO) 29.12.2019. Hai korang! Malam ini kita ada satu konsert penghargaan daripada Astro untuk korang. Diberi nama konsert throwbaek 2019 yang akan menghimpunkan artis-artis terkenal tanah air di atas satu pentas.

Pasti ramai yang nak tengok live streaming konsert ni kan. Jangan risau, korang boleh tengok dekat bawah ini malam nanti ya. Konsert ini akan di hoskan oleh Nabil Ahmad, Jihan Muse dan Sherry Al Hadad tau. Memang meletop lah konsert ni kalau diorang bertiga ni bergabung kan. hehe.


Live Streaming Konsert Throwbaek 2019 (ASTRO) 29.12.2019

Tarikh : 29.12.2019.
Masa : 9 pm

Bagi yang nak tengok live streaming, boleh tengok dekat bawah ni ya.

Live Streaming Konsert Throwbaek 2019 (ASTRO) 29.12.2019

👇👇

**link akan dikemaskini malam ini.

p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

Video Promo untuk konsert malam ini.


Antara artis yang akan memeriahan konsert throwbaek 2019 ini adalah Anuar Zain, M. Nasir, Naqiu , Hady Mirza, I am Neeta, Hanbyul dan ramai lagi tau. Ada juga finalis gegar vaganza akan beraksi malam ni.

Jadi bagi korang yang nak tengok, kita tunggu malam ini tau.

Standby dan save link blog ni siap-siap ya. Nanti senang. hehe.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post