Cerekarama Gunting Bhavana. Malam ini kita ada cerekarama istimewa sempena sambutan deepavali. Cerekarama kali ini bertajuk gunting bhavana.Antara pelakon dalam cerekarama ini adalah Bell Ngasri dan Sai Kogila.

Persoalan sekarang, apa kena mengena gunting dengan bhavana?
Siapa pula Bhavana ni?
hahaha

makin menarik lak bila tanya banyak soalan ni kan. hehe

Sebelum itu, aku nak ingatkan yang minggu lepas, kita ada tengok cerekarama dosa semalam. cerita ni sedih juga dan ia dilakonkan oleh izzue islam dan janna nick.


Cerekarama Gunting Bhavana

Siapakah Pelakon Cerekarama Gunting Bhavana?


Waktu Tayangan : Sabtu, 26 Oktober 2019, 9:30 malam
Saluran Tayangan : TV3
Senarai Pelakon : Sai Kogila, Liza Abdullah, C.Kumaresan dan Bell Ngasri

SINOPSIS 


Kisah kali ini mengisahkan tentang gunting turun temurun Bhavana telah hilang! Kesemua anak menantunya berada di rumah. Disebabkan itu, Bhavana menuduh mereka yang mengambil dan menghilangkan gunting tersebut.

Oleh sebab itu, mereka merajuk dan kembali pulang ke Kuala Lumpur.

Sempat kah Bhavana mendapatkan gunting itu kembali sebelum perayaan deepavali atau dia lebih memilih keluarganya berbanding gunting itu?

Jom kita saksikan.



Jangan lupa tonton tau cerita ni. Memang lain dari yang lain. rugi kalau tak tengok. hehe

Kalau korang nak tengok full video, boleh tengok di page >> kataubaid << nanti ya. Like sekali tau.

Post a Comment

Previous Post Next Post