Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 12. Hello guys! haha korang dah move on ke dari episod ke 11 baru ni? Dengar kata ramai yang kecewa sebab Ajai salah pilih penyanyi sebenar. Siap ada yang kata Ajai boleh geng dengan Sam Bunkface. hahaaha macam-macam lah korang ni.

Tapi tak apa, sebabnya aku rasa minggu ni korang akan rasa puas bila dapat tengok tetamu kita minggu ni. Siapakah dia?

Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 12

Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 12


Jawapannya adalah Mas Idayu ! Alah yang penyanyi dangdut tu. haa. Mesti best episod kali ni. Tapi boleh ka dia teka siapa penyanyi sebenar nanti?

Selain Mas Idayu kita juga ada Kak Lina Pom pom atau lebih dikenali sebagai Elly Mazlein. Kita juga ada Amanra. Kedua-dua mereka akan membantu mummy mas idayu untuk memilih penyanyi sebenar.

Biodata Mas Idayu 


Nama penuhnya adalah Masidayu binti Mesnun dan dilahirkan pada tahun 1969. Beliau merupakan anak jati negeri Johor.

Terkenal dengan gelaran Mummy dan juga pernah viral dengan tagline ' ada nampak mummy happy ' ketika menjadi juri dalam sebuah rancangan realiti di Indonesia.



Semoga berjaya buat mereka semua! Korang dah ready ke belum tu ?
hehe

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post