Peserta Gegar Vaganza 2019. Rancangan yang digemari ramai Gegar Vaganza akan mula bersiaran tidak lama lagi. Rancangan ini telah memasuki tahun ke 6 dan telah melahir semula bakat-bakat yang hilang ke tempat selayaknya.

Ramalan Peserta Gegar Vaganza 2019

Jom kita imbau kembali juara-juara Gegar vaganza dari musim pertama iaitu Ayai. Musim kedua kita ada Siti Nordiana. Musim ketiga pula kita ada Azharina dan musim keempat pula juara kita adalah Aishah dan tahun lepas, kita nobatkan Norynn Aziz sebagai juara musim kelima.

Siapa pula Juara musim keenam ini nanti? Hahaha Peserta pun belum tahu kan. hehe

Astro gempak adan keluarkan teaser peserta-peserta GV 2019 tetapi muka mereka di tutup dalam teaser tersebut. Jadi terpaksalah kita menantikan siapakah mereka yang akan bersaing musim ini.

Inikah Peserta-Peserta Gegar Vaganza 2019 Musim 6? 


Antara nama-nama yang disebutkan adalah Naqiu Boboy, Sham Visa, Azie, Wann, Yabang Khalifah dan lain-lain. Tapi ini hanya sekadar ramalan sahaja.

Kalau dari teaser tu pun susah nak teka.

Kita tunggu PC offical nanti ya! GV 2019 dijangka akan bersiaran selepas habis konsert big stage nanti. Jadi ada dalam 3 minggu lagi. Anda sudah bersedia?

Kalau anda peminat GV, Jom join group fb ni >> Kaki Hiburan << untuk live streaming konsert nanti ya.

Tak sabar nak tunggu official announcement kan. hehe kita sembang-sembang dekat group tau !

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post