Cerekarama Cik Shopaholic. Hai Korang! Sihat ke tu? Malam ni kan malam sabtu,jadi seperti biasa akan ada cerekarama lah ya. Minggu ni, TV 3 buat ulang tayang sebuah telefilem yang pernah ditayangkan di NTV7 sebelum ni kembali ditayangkan di tv 3.

Nama cerita ni adalah cik shopaholic dan antara pelakon utamanya adalah Puteri Aishah dan Ungku Ismail. Mesti jalan cerita dia penuh dengaan romatik komedi kan. hehe kalau tak percaya jom tengok dekat bawah ni ya.

[Dah baca? ] - Cerekarama Misteri Akil Balik (klik)

Cerekarama Cik Shopaholic (TV3)

Awat muka monyok tu. hahaha Aku dah update full video untuk cerita ni dekat bawah. korang boleh tengok tau ! Scroll ke bawah jer ya.

Cerekarama Cik Shopaholic


Waktu Tayangan : Sabtu, 9.30 pm
Saluran Tayangan : tv 3
Senarai Pelakon: Ungku Ismail Aziz, Puteri Aisyah, Syerinie Myra, Sharifah Shahora, Hazwan Alif

Sinopsis


Cerekarama minggu ini mengisahkan kisah Razi and Hezliza yang masing-masing mempunyai watak yang berlainan. Bapa mereka bercadang menjodohkan Razi dan Hezliza dengan harapan Razi dapat mengubah sikap Hezliza.

Tapi yang jadi sebaliknya pula. nak tahu apa yang jadi? jom tengok di bawah.

Full Episod


Bagi yang nak tengok awal atau terlepas tayangan sebelum ni, korang boleh layan di bawah ni ya.



Korang yang kaki shopping tu sesuai tonton cerita ni. hehe Psss, Suami-suami tolong tag isteri korang sekali tau ! hehehe

Selamat menonton !

Post a Comment

Previous Post Next Post