Biodata Wann Bossanova. Salah seorang peserta gegar vaganza 2019 ini merupakan penyanyi yang terkenal era 90 an dan kini beliau kembali untuk peminat-peminatnya. Wann gv 2019 merupakan antara peserta yang dijangka akan memberi saingan terhadap perserta-peserta lain musim ini.

Korang masih ingat single terakhir Wann sebelum dia menyepikan diri? Haa Alaah, lagu dengan kumpulan Six Sense tu? Lagu bertajuk 'Seribu Jelingan' menjadi sebutan ramai satu ketika dahulu.

Namun, ia tidak kekal lama kan. Adakah Wann akan nyanyi semula lagu ni di pentas gegar vaganza nanti? hehe kita tunggu nanti macam mana kan. hehe

Biodata Wann Bossanova, Peserta Gegar Vaganza 2019

Biodata Wann Bossanova


Nama Penuh : Wan Rashidah binti Meor Abdul Rashid
Nama Artis : Wann
Umur : 1970
Asal : Perak
Lagu Popular : Bossanova dan Lamunan Hati.

Instagram : IG Wann Gegar vaganza 2019

[Dah Baca?] Biodata Sham Visa , Biodata Naqiu Boboy (klik)

Sedikit kisah peribadi beliau telah berkahwin dengan Mohamed Thazah Hamzah pada tahun 1993 dan masih kekal sehingga hari ini.

Selepas berkahwin, dia mengikut suaminya tinggal di Singapura yang merupakan Negara suaminya.

Biodata Wann Bossanova, Peserta Gegar Vaganza 2019


Kemudian dia memperlahan kerjayanya namun masih menerima jemputan persembahan di Malaysia dan Singapura. Baru-baru ni dia ada buat meet and great bersama peminat-peminatnya sebelum pengumuman menyertai gegar vaganza 6.

Kini Wann Bossanova kembali untuk mengubat rinda para peminatnya. Semoga pentas GV membantu  wann mencapai apa yang telah ditinggalkannya sebelum ini.

Semoga berjaya.

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post