'Ya! Tuan' Berjaya buat Penonton Cair Bila Dengar Dia Menyanyi. Ramai yang sebak bila dengar Ya! Tuan menyanyi. Serius, mula-mula aku pun tak perasan tapi bila aku baca komen netizen baru aku tahu kenapa netizen sebak.

Ya! Tuan mengingatkan kita dengan  arwah adik Zulfarhan yang meninggal dunia kerana dibuli. Ditambah dengan baju unit beruniform tersebut makin kuat pula rasa dekat dengan arwah.

Lagu yang dibawa juga sayu jer dengar kan.

'Ya! Tuan' Berjaya buat Penonton Cair Bila Dengar Dia Menyanyi


Tapi aku nak ucap tahniah kepada Haqiem Rusli kerana berjaya memilih dengan tetap. Aku ingat lepas dia tersalah pilih ' Apa nak makan ' dia akan salah tapi akhirnya dia dapat teka dengan betul.

Kalau korang tak percaya apa yang aku cakap, korang layan dekat bawah ni ya.





Nama  Penuh : Muhammad Mu'izz Zulqarnain Bin Johar
Umur : 17 Tahun
Status: Pelajar.

Tahniah adik Muiz kerana layak untuk berduit dengan artis jemputan dalam Showcase I can See Your Voice Malaysia nanti. Tak sabar nak tengok episod tu nanti.

Minggu depan siapa pula yang akan meneka dan diteka? Kita tunggu!  hehe

Post a Comment

Previous Post Next Post