Iklan Raya Paling Touching dari Mat Lutfi. Disebabkan sekarang ini dah banyak iklan raya yang menjadi viral kerana mesej yang disampaikan dapat diterima oleh penonton, jadi aku nak kongsikan dengan korang pasal satu iklan raya ni.

Iklan raya yang dibintangi oleh Mat Lutfi untuk Syarikat Touch n GO. Korang mesti dah tengok dekat page fb kami kan. Aku dah upload dekat sana.

Sebenarnya iklan raya ni adalah iklan raya tahun 2018. Kiranya iklan raya tahun lepas lah. Aku suka iklan ni sebab ada si Mat tu ja. hehe

Iklan Raya Paling Touching dari Mat Lutfi


Kisahnya mengenai seorang anak lelaki yang berada di perantauan yang diminta untuk pulang ke kampung bersama dengan kuih raya permintaan mak dia.

Haa, banyak dugaan yang di lalui oleh si anak tapi tak dihargai oleh si ibu. Kalau korang nak tahu kesudahan cerita ini, jom kita tengok dulu dibawah ni ya.



Sedih ka tu ?
Tak kan.

Hahaha

Memang best iklan macam ni, Simple dan sampai maksud untuk pengguna Touch n Go.

Kalau yang belum tengok tu, rugi ler. hehe

Selamat berpuasa.

Post a Comment

Previous Post Next Post