Recents in Beach

Sepahtu Reunion Live 2019 Bermula ! Peminat Sepahtu Kena Tengok Ni...

Sepahtu Reunion Live 2019 Kembali ! Ada tak peminat-peminat kumpulan Sepahtu yang tengah baca ni? Kalau ada, korang beruntung tau sebab dapat tengok kumpulan korang beraksi secara langsung.

Macam tahun sebelum-sebelum ini, Sepahtu reunion memang sentiasa dinanti-nantikan oleh peminat-peminat.

Jadi untuk tahun ini, Sepahtu akan kembali secara live di Astro mulai 25 Januari 2019 tau. Tunggu !

Kumpulan yang terdiri daripada Jep, Shuib, Pak Ya dan Rahim ini pasti akan membuatkan anda terhibur dengan lawak jenaka mereka.

Sepahtu Reunion Live 2019


Setiap tahun, pasti ramai yang akan menantikan persembahan mereka, harapnya tahun ini lebih menarik lah. Untuk pengetahuan korang, setiap minggu akan ada dua guest atau tetamu jemputan.

Diorang hanya tahu satu tetamu sahaja, lagi satu tetamu akan datang secara spontan dan akan mewarnai episod tersebut.

Memang selalu orang tak sabar nak tahu siapa tetamu kedua tu. hehe

Korang nak tengok live streaming Sepahtu reunion live ke?

Kalau nak, korang like page >> Kataubaid << untuk live streaming ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments