Type something and hit enter

author photo
By On
Noryn Aziz dan Amelina Bakal Juara Gegar Vaganza 2018 ? . Fuhh debaran makin terasa, ramai pula yang tak sabar nak tunggu hari esok. Siapakah Juara Gegar Vaganza 2018 ? Sama-sama kita nantikan.

Korang rasa siapa yang akan menang? ada gosip terkini yang mengatakan kemungkinan Noryn Aziz atau Amelina.

Betul ke ?

Ini bukan cakap kosong ya. Ramai yang pilih mereka mempunyai alasan yang tersendiri. Satunya adalah kerana mereka merupakan peserta yang sering mendapat tempat pertama dalam setiap konsert sebelum ini.

Noryn Aziz dan Amelina Bakal Juara Gegar Vaganza 2018 ?


Mereka bertukar-tukar. kadang-kadang Noryn Aziz, Kadang-kadang amelina.

Tapi, Maya pun selalu duduk dekat top 3 kan.
jadi kemungkinan untuk jadi juara pun tinggi.

Ada lagi yang bakal mencabar mereka nanti adalah Dia Fadila. Cikgu Vokal kot. Suara pun padu. hehe

Zamani pula macam mana ?

Noryn Aziz dan Amelina Bakal Juara Gegar Vaganza 2018 ?

Ramai peminat yang cakap " Zamani juara di hati peminat dia dah ". hahaha
tak kan peminat zamani dahp putus asa kot ?

Aura zamani juga tidak kurang hebatnya.
Sepanjang GV 2018, nama dia kerap kali viral.

Mungkin juga, Zamani akan jadi juara kali ini ?

Ehhh korang lupa dengan BZ !
Billy Zulkarnain.

First time dalam sejarah Gegar vaganza ada artis Duo dipentas final tau.
Suara diorang pun makin power dah.

Arghhh !
Peninglah lah *macam shuib sepahtu lak.. hehe

Pening nak fikir siapa yang akan menang esok. Jadi kita tunggu konsert akhir gegar vaganza esok !

Admin nak buat live tak ?

YA !

Macam biasa, esok korang tunggu dekat blog ni ya.

Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk info GV dan Live Streaming gegar vaganza 2018

korang share lah sekali ya. terima kasih .

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment