Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Final Gegar Vaganza 2018 (18.11.2018). Hari yang dinanti-nantikan sudah tiba. Debaran kian terasa. Pentas akhir gegar vaganza 2018 akan bermula malam ini.

6 peserta yang akan bertanding bagi merebut gelaran juara gegar vaganza 2018. Adakah ia akan menjadi milik sama ada Noryn Aziz, Amelina, Dia Fadila, Maya, Zamani atau Billy Zulkarnain?

Semuanya akan terjawab malam ini.

Info Final Gegar Vaganza 2018


👉 Tarikh : 18.11.2018
👉 Masa : 9 Malam

Tugasan pentas final gv 2018 kali ini dibahagikan kepada dua bahagian. Satu untuk acara duet dan satu lagi adalah acara battle.

Final Gegar Vaganza 2018 (18.11.2018)


Ramai yang tak sabar nak tengok para peserta beraksi malam ini. hehe sabar! sikit jer lagi. hehe

Bagi anda yang nak berkenalan dengan Zamani, anda boleh baca info mengenainya dalam biodata zamani slam.

Bagi anda yang tak dapat tengok di tv, jangan risau. Kami akan kongsikan live streaming di sini malam ini macam kami kongsikan konsert gv minggu lepas dan sebelum ini..

Live Streaming Final Gegar Vaganza 2018 





Perhatian : Kalau live hilang atau terhenti sendiri. tekan F5/ refresh blog ni ya. Nanti ada balik live :)

Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk link live streaming malam ini !

Siapa yang menang malam ini, kita akan terima dengan hati yang terbuka. Kita harap semua peserta dapat berikan yang terbaik di pentas final ini malam ini.

Tunggu kami kemaskini link live malam nanti ya !

:) Tolong share link blog ini dengan rakan-rakan anda yang lain tau.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment