Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Kelantan Vs Kedah Piala Malaysia 16.9.2018. Satu perlawanan bola sepak aku nak share malam ni. hehehe Disebabkan perlawanan kumpulan diorang ni belum ada yang layak ke pusingan seterusnya jadi aku rasa nak kongsikan link dengan korang lah.

Kedah akan berkunjung ke kelantan malam ini dan pasti dan pasti ! 3 Mata yang menjadi buruan kedua-dua pasukan. mereka juga berebut tempat dengan MIFA dan JDT tau malam ni.

Serius memang tak sabar nak tengok game malam ini.

Anda sokong KEDAH atau KELANTAN ?

Info Perlawanan

Tarikh : 16.9.2018
Masa : 9 Malam

Live Streaming Kelantan Vs Kedah Piala Malaysia 16.9.2018


Kalau anda nak tengok live kelantan vs kedah malam ni, boleh layan dekat bawah.

Live Streaming



Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk info menarik !

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment