Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Big Stage Astro Minggu 7 [ 16.9.2018 ]. Seperti biasa, malam ini akan ditayangkan konsert big stage astro yang telah memasuki minggu ke 7. kejap jer kan masa berlalu. Bilangan peserta pun semakin berkurang.

Persembahan mereka pun makin hari makin meningkat. memang power betul diorang ni sekarang.

Tetapi setiap minggu mereka kena hadapi ujian penyingkiran.

Siapa pula yang akan disingkirkan malam ini ?

Info Program

Tarikh : 16.9.2018
Masa : 9 Malam

Gandingan pengacara pun tidak kurang hebat juga. Si aliff dengan si Sherry ni kalau jumpa mesti tak leh duduk diam. hehehe

Live Streaming Big Stage Astro Minggu 7 [ 16.9.2018 ]


Minggu lepas, Tokti dah gunakan immunity yang beliau ada untuk menyelamatkan wanie kayrie. Jadi sekarang ini tiada juri yang ada immunity dah untuk selamatkan para peserta.

Mampukah para peserta memberikan yang terbaik minggu ini ?

Bagi yang nak tengok live big stage, anda boleh tengok dekat bawah ini.

Live Streaming





Jom like page kami >> Kataubaid << untuk link live streaming.

Click to comment