Type something and hit enter

author photo
By On

Biodata Sarah Suhairi Penyanyi dan Peserta Big Stage 2018 - Hai korang, lama aku tak tulis pasal biodata artis kan. hehe ada yang rindu ke nak baca tulisan aku .. haha perasan lebih kan haha. kali ini aku nak kongsikan mengenai SARAH SUHAIRI. Siapa sarah ni ? kalau korang tengok Konsert Big Stage, korang akan kenal siapa dia.

Baru-baru ini, nama sarah suhairi menjadi sebutan ramai apabila dia menyanyikan lagi dari BlackPink yang bertajuk ddu du ddu du. Blackpink ni antara kpop idols yang terkenal di korea. Lepas dia nyanyikan lagu ni, terus nama dia jadi viral.


Biodata Sarah Suhairi Penyanyi


BIODATA SARAH SUHAIRI 


👉  Nama Penuh : Sarah Binti Suhairi​
👉  Nama Artis : Sarah Suhairi
👉  Umur : 18 tahun (2018)
👉  Asal : Rawang, Selangor​

Instagram Sarah Suhairi : https://www.instagram.com/sarahsuhairi/
Twitter Sarah Suhairi : https://twitter.com/sarah_suhairi


Biodata Sarah Suhairi

Sarah Suhairi Penyanyi

Jom like page kami >> Kataubaid << untuk tonton big stage secara 
live streaming setiap minggu !

Memang suara dia ni sedap. kalau korang layan memang power. Tapi dia pun masih muda.
banyak lagi yang perlu diperbaiki dan banyak lagi masa untuk dia gunakan untuk improve kelebihan dia kan.

tak mustahil satu hari nanti dia akan jadi hebat seperti artis popular yang lain. Sarah Suhairi berjaya menaikkan namanya sebagai salah seorang artis baru Malaysia !  Tahniah !

Apa pula pendapat korang mengenai sarah ? Jom kongsikan biodata sarah suhairi dengan rakan-rakan anda yang lain.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment