Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Jozan Live Minggu 6 [ 28.8.2018 ] - Malam ini akan disiarkan rancangan bual bicara Jozan LIVE. rancangan ini telah memasuki episod yang ke 6 tau.

Ramai ke yang tengok rancangan ni?

.. mestilah ramai kan. hehehe

Live Streaming Jozan Live Minggu 6 [ 28.8.2018 ]


Info Program

Tarikh : 28.8.2018
Masa : 10 Malam.

Live streaming


Akan dikemaskini kemudian.
kami hanya akan update live kalau ada yang dah buat live ya.



**page basah jeruk
** kalau tak ada tu, kami minta maaf ya.
** stay update dengan kami di page atau di blog ni.
** tekan f5 untuk refresh blog.

Jom kongsikan link ini dengan rakan-rakan anda yang lain.

Agak-agak anda siapa tetamu mereka minggu ini ?

Click to comment