Type something and hit enter

author photo
By On
 Live Streaming Jozan LIVE 2018 Minggu 5 ( 21.8.2018 ) - Malam ini akan disiarkan rancangan ' JOZAN LIVE ' seperti biasa. Setiap minggu ada sahaja benda yang mencuit hati penonton yang menonton rancangan ini.

Ramai tak yang minat Jozan Live ni ?

Untuk minggu ini, aku bagi hint sikit siapa tetamu dia ya. Dia ni seorang pelakon yang tengah viral sekarang ni. pelakon wanita ! korang boleh agak tak sapa ?


 Live Streaming Jozan LIVE 2018 Minggu 5 ( 21.8.2018 )


hehehe

bagi yang tak dapat tengok dekat tv, boleh layan live streaming di bawah ini ya.

LIVE STREAMING

**Link akan dikemaskini kemudian.
**kalau ada live, admin update ya.


Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk tengok live streaming !

Agak-agak apalah yang Jozan nak buat lawak minggu ni kan. hehehe


Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment