Type something and hit enter

author photo
By On
Episod Akhir Jangan Benci Cintaku. Malam ini merupakan malam terakhir untuk drama jangan benci cintaku. Drama yang tengah hangat diperkatakan oleh rakyat malaysia. hehe

Husna, Shah, Fika , Nek Pah dan ramai lagi barisan pelakon drama jangan benci cintaku yang berjaya membawa watak mereka dengan sangat baik.

Perjalanan kisah cinta Shah dan Fika hampir ke penghujungnya. Dua - dua mempunyai sejarah silam yang kurang baik sehingga memaksa mereka mencari haluan masing-masing.

pada masa yang sama, dalam hati mereka masih ada cinta dan sayang.

Keadaan semakin rumit, masa makin suntuk.

Shah nekad untuk tinggalkan fika,
dan dia memilih Husna sebagai penggantinya...

Episod Akhir Jangan Benci Cintaku


adakah di episod akhir drama ini fika akan berpisah dengan shah?

atau Fika terima kembali Shah dalam hidupnya?
sama-sama kita tengok malam nanti.

Ada hint orang bagi dekat aku, dia kata Fika akan hidup bahagia dengan Shah untuk ending cerita ni.
tapi dia tak pula cerit detail apa yang berlaku.. hehehe

tak pa, kita tengok drama jangan benci cintaku akhir ini malam nanti ya.

korang nak tengok live streaming ke ?

kalau nak, tolong like page aku >> Kata ubaid << nanti aku share live streaming episod akhir jangan benci cintaku dekat sana.

Link 1 - https://www.xtra.com.my/ms/livetv



Tak sabar nak tengok ending cerita ni kan. hehehe

Aku team faris dengan damia ja.. ehhh..

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment