Telefilem Terhentinya Doa TV3. Semalam ditayangkan di tv 3sebuah telefilem atau drama bertajuk 'terhentinya doa'. cerita ini pernah di  tayangkan sebelum ini, mungkin ada yang perasan kot. ramai yang menonton telefilem ini kata ceritanya best dan penuh dengan pengajaran. jadi rugilah kalau korang tak tengok kan.

Telefilem Terhentinya Doa TV3


Senarai pelakon telefilem terhentinya doa adalah Saharul Ridzwan, Niena Baharun, Normah Damanhuri, Sheila Rusly, Azri Iskandar, Ozlynn.

Telefilem Terhentinya Doa TV3



SINOPSIS

Sinopsis terhentinya doa mengisahkan tentang wafiey yang baru pulang dari luar negara. yang mengejutkan dia adalah keluarganya menghantar dia pulang ke kampung untuk menjaga neneknya di sana.

neneknya menghidap penyakit chikungunya dan dia dihantar ke sana untuk menjaga neneknya itu.

tetapi yang berlaku di sana adalah pentengkaran diantara anak-anak neneknya sama ada siapa yang akan menjaga neneknya itu.


makin hari makin banyak dia dengar mengenai keluarga dia.

Wafiey nekad untuk membetulkan keadaan dan memujuk keluarganya pulang berjumpa dengan neneknya itu

mampukah wafiey melakukannya ?

TONTON ONLINE.

bagi korang yang terlepas tayang smealam, boleh layan dekat bawah ini ya .



Telefilem Terhentinya Doa TV3

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Amacam, best tak cerita ni? Sedih kan.

Tapi itulah hakikat kehidupan kita. Tak semua baik-baik sahaja. Pasti ada ujian yang menimpa.

Jom kongsikan cerekarama terhentinya doa tv3 ini di facebook korang. Cerita best tak kan tak nak share pula kan. hehehe.

TERIMA KASIH !

1 Comments

  1. Ada lihat iklannya...tp terlepas nak tengok...kena cari video ni balik harap adalah.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post