Type something and hit enter

author photo
By On
Cerekarama Terlakur Cinta Suci. Seperti biasa, malam sabtu akan ada cerekarama yang menjadi tempat rakyat malaysia menonton drama-drama berkualiti. Setiap minggu ada sahaja drama yang menarik untuk ditonton. Minggu ini, ramai yang akan menonton cerekarama yang bertajuk terlakur cinta suci.

PELAKON

Barisan pelakon terlakur cinta suci ini terdiri daripada pelakon Beto Kusyairy, , Rita Rudaini, Mimi Lana, Ika Nabella dan Shakilla Khoriri. Ya ! ramai pelakon yang best giler dalam cerita ni. aku tau korang nak tengok beto kan. hehehe

Cerekarama Terlakur Cinta Suci



SINOPSIS

Sinopsis cerekarama terlakur cinta suci ini mengisahkan tentang kehidupan Aleyna yang ingin berubah kearah kebaikan. Dia bertemu dengan seorang ustazah dan menyatakan hasratnya ingin berubah.

Namun, ada konflik pula berlaku diantara ustazah tersebut dengan aleyna. Ustazah tersebut cuba menyatukan aleyna dengan seorang ustaz yang mengajarnya. Aleyna bingung kerana kenapa dia yang perlu disatukan dengan ustaz tersebut.

Nak tahu tak kenapa ustazah sanggup buat begitu kepada Aleyna ?
jangan lupa tengok cerekarama terlanjur cinta suci ini hari sabtu ni tau  !

pelakon Cerekarama Terlakur Cinta Suci

INFO DRAMA

Tarikh Tayangan : 28.7.2018
Masa : 9 Malam
Saluran Tayangan : TV3

PROMO 

Jomlah layan promo video cerita ini


like page kami >> kata ubaid << untuk info menarik.

LIVE STREAMING.

nanti kami akan kongsikan link live untuk anda menonton cerekarama terlakur cinta suci ini secara langsung.

Tunggu tau.

link - https://www.xtra.com.my/ms/livetv

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

jarang tengok drama .biasa isteri je tengok.

Click to comment