Type something and hit enter

author photo
By On
Ahad ini, 'Drama Ghahim Takut Nak Azan' akan bersiaran untuk slot Cereka Ahad. Banyak kali dah aku tengok iklan dia. nampak macam best, mungkin sebab pelakon dia yang terdiri daripada Armand Ezal, Aqasha dan Kazar.

Seronok sebenarnya kalau tengok drama pasal budak-budak ni. sebabnya kadang-kadang mengimbau kenangan masa zaman kanak-kanak dulu kan. hehe 

DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZAN



INFO BERKAITAN DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZAN


Waktu Tayangan : Ahad, 3 Jun 2018, 9:00 malam
Saluran Tayangan :TV3

Ruginya kalau anda tak like page kami ni >> Kata ubaid << nanti tak leh nak baca info menarik yang kami kongsikan dekat sana. 

PELAKON

Senarai Pelakon Ghahim takut nak azan adalah Armand Ezal, Alyssa Dezek, Aqasha, Nadia Aqilah, Kazar Saisi

DRAMA GHAHIM TAKUT NAK AZAN

SINOPSIS

Sinopsis Drama Ghahim Takut Nak Azan ini mengisahkan tentang budak yang bernama Rahim. Budak ni comel jer sebab dia tak boleh sebut perkataan ' R '. 

Jadi bila ada exam Azan, dia akan lari dan orang cakap ponteng lah. hehe agak-agak anda, sampai bila dia akan terus takut untuk azan ni?

nak tahu tak ? mana boleh cerita kat sini. hehehe
nanti korang tak tengok lak dekat tv kan.



Click to comment