Type something and hit enter

author photo
By On
Hai, aku pun tak tahu kenapa aku nak tulis pasal ' Beg Jenama Bijan '. Untuk pengetahuan korang, beg ini menjadi sebutan ramai kerana ia antara beg yang dirampas dari rumah bekas perdana menteri kesayangan ramai iaitu Dato Sri Najib Razak di kediaman beliau.

Pengesaha mengenai Beg Bijan ini disebut oleh Datuk Seri Amar Sigh, Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil.

Beg Jenama BIJAN


Jadi aku pun search lah google pasal beg ini. rupanya memang betul ada beg jenama BIJAN. ia merupakan rekaan ekslusif dari pereka dari iran bernama BIJAN PAKZAD yang beroperasi di Amerika Syarikat.

Oh macam tu rupanya, aku sempat juga baca The Star Online, dia cakap antara nama-nama besar yang mendapatkan koleksi BIJAN ini adalah seperti Barrack Obama, Putera Charles dan ramai lagi.

Kalau korang nak tehu lebih lajut, sila ke laman web - http://www.bijan.com/en/collections/wearable-art

itu jer nak cerita, selebihnya aku serahkan kepada pihak polis untuk buat siasatan. aku tak mau komen apa-apa .

jom lah like page aku >> kataubaid << untuk info menarik !

Sekian .

1 comments:

avatar

Haha nama BIJAN kebetulan terbalikkan NAJIB 😂🤣😂🤣

Click to comment