Type something and hit enter

author photo
By On
Anugerah Meletop Era 2018 (AME 2018) akan berlangsung pada malam ini iaitu pada jam 8.30 malam ini ( 8 April 2018 ) . Live Streaming keputusan penuh Anugerah Meletop Era 2018 akan bermula pada waktu yang sama. jadi bagi anda yang tak dapat tengok dekat tv, anda boleh tengok siaran di bawah .

Nak minta tolong LIKE PAGE AKU - SINI .
terima kasih kepada yang sudi like dan itu tanda korang support aku ! 😀



Live Streaming Anugerah Meletop ERA 2018 !


Live Streaming Anugerah Meletop ERA 2018 !

>> link sudah diupdate <<
Kali ni TAK KENA BLOCK ! Hehe



nak minta tolong korang share entri ini banyak-banyak .
nanti nak tengok AME 2018 , senang sebab tak perlu nak cari lagi. boleh tengok terus jer .

Ramalan anda , siapakah yang akan memenangi anugerah malam ini ?
Aku rasa Zizan akan menang banyak .

aku rasa lah...
korang pula ?

pastikan korang like page aku tau, sebabnya nanti aku kongsikan link live streaming AME 2018 dekat sana juga. jadi jangan lupa !!

Sekian.

Click to comment