Type something and hit enter

author photo
By On
Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed. Hai korang, baru ini aku ada kongsikan dengan korang mengenai cara buat duit dengan Tok Syed dan kali ini aku nak kongsikan pula berkaitan dengan bagaimana nak buat duit yang banyak dengan Marketplace Tok Syed. Orang cakap nak buat duit ni susah,tak apa dan jangan risau sebab aku akan terangkan satu persatu agar anda mudah faham.

Nak buat duit dengan tok syed ini , anda hanya perlu mempunyai akaun media sosial sahaja. aku khususkan untuk marketplace sahaja tau. Antara medium  yang diperlukan adalah Facebook / Instagram /Whatsapp atau blog. kalau anda ada salah satu pun dah boleh jana pendapatan dengan mereka.

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Cara Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed


Sebenarnya marketplace ini merupakan medium untuk anda membeli barang dan juga untuk anda melakukan kerja-kerja yang ditawarkan.

antara kerja yang ditawarkan adalah Share post facebook, subcribe channel youtube, tulis artikel dan pelbagai lagi. setiap tugasan yang diberikan akan dibayar dalam bentuk pitee. anda perlu tahu 1Pitee bersamaan dengan RM 1.00

kalau anda mampu buat kerja banyak, maka jumlahnya akan bertambah-tambah selepas itu. Jom aku kongsikan hasil yang aku dapat dari melakukan kerja dengan tok syed ini.

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed


Jumlah terhasil ini adalah yang aku kumpul dari beberapa job yang aku sertai dengan marketplace tok syed ini.

bayangkan, anda hanya kongsikan di media sosial anda dan anda akan dibayar selepas melengkapkan tugasan anda.

mudah jer cara dia ni.

rugi kalau tak grab peluang yang ada kan.

Berminat ?

Daftar di sini - Daftar Dengan Tok Syed.com

Lepas anda selesai mendaftar , anda akan dibawa ke laman web dibawah ini . Disini anda akan dapat melihat beberapa fungsi yang berguna untuk membantu anda menjana pendapatan online .




Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Dashboard
My orders
My Agents
Marketing Material
SMS
Announcements
Maintaining
My Marketplace

DI MARKETPLACE ADA APA ?


Sebenarnya di sinilah tempat anda membuat duit online. Disini juga terletaknya JOB yang anda perlu selesaikan untuk membuat duit. dibawah ini diantara job yang ditawarkan kepada anda .


Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Task dan job yang diberikan sangat mudah. rugilah kalau anda tak grab peluang ini kan.

Jangan tunggu lama-lama !!
daftar sekarang di sini - Daftar Di SINI .

Setiap job atau task perlu disiapkan mengikut masa yang ditetapkan tau .

4 Cara Buat Duit dengan Marketplace Tok Syed !



1. Melalui Affiliate .
2. Job di Marketplace
3. Jual Beli Produk anda
4. Sistem Ejen .

kalau anda nak tahu maklumat lanjut berkaitan perkara ini, boleh baca di sini - Buat Duit dengan Tok Syed .

Oh ya, aku hampir terlupa .

BUKAN BLOGGER BOLEH CUBA BUAT JOB NI TAK  ?


jawapannya adalah boleh. Ssesiapa sahaja yang ada akaun media sosial, maka dia boleh cuba untuk menjana pendapatan ini. nampak tak peluang dah ada depan mata, tapi kenapa kita takut-takut lagi ?

buang rasa takut tu, dan daftar sekarang.
lepas ni baru korang akan tahu betapa mudahnya nak buat duit online dengan tok syed ini.

Aku doakan semoga usaha anda semua berjaya. kalau ada masalah boleh jer pm aku di facebook. jangan risau aku tak garang. hehehe

Sekian

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

Bagus ni...menjana pendapatan di alam maya...

avatar

Selamat menjana pendapatan sampingan !

Click to comment