Type something and hit enter

author photo
By On
Hai korang !! malam ni aku rasa nak kongsikan live streaming lah. hehe disebabkan aku nak layan bola,, jadinya aku kongsikan lah perlawanan jdt vs uitm fc malam ni. korang dah sedia ke ?

sebelum tu like lah Page aku dulu - SINI .

Live Streaming JDT Vs Uitm FC

JDT Vs Uitm FC [ Piala Fa 2018 ]



Info Mengenai perlawanan hari ini

Siaran Langsung: Ifflix
Stadium Uitm
Tarikh : 17/3/2018


1 comments:

avatar

Suami akak tgk kt tv je.dia kalau ada bola jdt lawan mana mana pasukan pun kirim salam dpt tgk tv.dia dah cop sesiap.srelum ni dia tak dan tgk kat tv dia layan liv streaming mcm ubaid share nihlah.

Click to comment