Type something and hit enter

author photo
By On
Hai korang, sihat ke tu. hehe hari ni aku nak kongsikan dengan korang pasal beg. tapi ini untuk kegunaan orang perempuan lah. Beg tangan selalunya menjadi koleksi wajib bagi semua wanita dalam dunia. agak pelik kalau perempuan tak ada benda ni kan.

Kedai jual beg tangan secara online pun dah makin banyak. boleh rambang mata dibuatnya. aku suka dengan satu IG shop ni, dia pun jual beg tangan juga. aku tengok harga dia murah dan design beg ni cantik-cantik belaka.

korang mesti rasa nak beli punya lah.

Gambar Beg Tangan Murah



Beg Tangan Murah

Beg Murah

Beg Tangan MurahRM 50

Beg Tangan CANTIK

Beg Tangan Murah

Beg Tangan Murah

Ini salah satu Beg yang dijual di IG SHOP yang aku cakap tadi.
bagi aku yang lelaki ni lah.. hahaha
beg tangan ni dah cukup cantik untuk orang perempuan.

korang nak tau harga dia tak?

👉 beg tangan ni harga dia RM 55 sekali dengan Postage.

murah kan.

harga dia berpatutan dan korang boleh bergaya dengan beg cantik ni.

tak sampai seratus ringgit pun..

Aku tak pandai sangat bab-bab benda ni.
tapi kalau korang nak survey beg-beg murah cantik dan lawa, korang boleh follow IG - https://www.instagram.com/beg_comey_murah/



Follow tau !!

korang tengok dan beli lah satu.
hahaha

tengok kualiti dia macam mana kan.

Nak beli yang mahal-mahal, kita tak mampu.
harga beg tangan sahaja boleh sampai ratusan RM kan.

jadi kalau ada beg tangan yang murah dan berjenama ,
baik beli yang itu kan.

dah boleh jimat dekat situ kan.

Selamat bershopping !
ingat ! beli satu .. hehehe

1 comments:

avatar

murah tetapi tetap lawa
:)

Click to comment