Type something and hit enter

author photo
By On
BR1M 2018 dah masuk !! hehe mesti terkejutkan.. Insyaallah kalau mengikut laporan akhbar dan dari Twitter Perdana Menteri Kesayangan Rakyat Malaysia , BR1M 2018 Mula Dibayar Pada 26 Februari 2018 iaitu bersamaan hari ini. jadi aku rasa, kalau korang dah biasa terima dalam bulan februari maka korang akan dapat pada bulan yang sama juga.

Selalunya macam itu.
kalau tahun ni dia buat style lain , aku tak tahu lah. hehe

BR1M 2018 Mula Dibayar Pada 26 Februari 2018

selalunya juga BR1M akan mula masuk akaun selepas pukul 12 tengah hari, haa.. sekarang dah pukul berapa ni ?

awat tak masuk-masuk lagi ni.

hahaha

sabar lah, orang nak bagi duit free ni pun kira dah bersyukur kan.

Bagi korang yang tak dapat, tak apa.

tahun depan korang cuba lagi ya.

tapi ni nak dekat pilihan raya dah ni..
mungkin kah ini yang terakhir ?

hahaha
kita tunggu dan lihat saja...

nanti duit BR1M dah masuk, korang update lah yerr.. hehe

penantian itu satu penyiksaan..

Click to comment