Type something and hit enter

author photo
By On
Senarai HOMESTAY di Malaysia Untuk di Tempah. hai korang, dah plan ke nak pergi bercuti? tak lama lagi kan nak start cuti sekolah, jadi apa kata kalau korang bawa anak-anak korang dan keluarga korang pergi bercuti. korang dah kena tempah homestay dah ni..... sebabnya aku takut HABIS jerr !!

hehehe.
biasalah kan cuti sekolah.
kalau lambat, maksudnya bye bye lah . hehe

.. bagi korang yang tak tau nak tempah homestay mana,
korang boleh dapatkan senarai homestay di malaysia dekat bawah ni .

Senarai HOMESTAY di Malaysia Untuk di Tempah

Kelebihan homestay yang ramai tak tahu ?


Homestay merupakan sebuah rumah atau ruang yang dijadikan sebagai bilik penginapan. berbanding dengan hotel, homestay mungkin kurang menarik jika anda inginkan suasana yang esklusif dan elegen.

...tapi ada jer homestay yang lawa dan best kaaan..

antara kelebihan menginap di homestay adalah ,

1. Harganya murah .
2. Sesuai untuk aktiviti keluarga.
3. berbaloi.
4. rasa macam tinggal dalam rumah sendiri.

ada orang selesa tinggal dekat hotel berbanding homestay.
ada orang selesa tinggal di homestay berbanding di hotel.

jadi terpulanglah kepada anda yang memilih.
bagi aku kalau ramai-ramai nak stay satu location, better tempah homestay. jimat sikit.
tapi kalau korang bawah 5 orang nak stay satu location, baik tempah hotel jer.

sebab kadang-kadang,
duduk hotel lagi murah berbanding homestay.

hehe itu semua pendapat masing-masing.

oh yaa.. lupa lah aku ni.

ini senarai homestay yang aku nak kongsikan dengan korang.

dapatkan di sini - homestay seluruh malaysia

semoga dapat memudahkan korang merancang percutian korang nanti. hehe seronok lah tu nak pi bercuti . hehehe

simpan satu copy tau. takut nanti diorang delete ke apa .
selamat bercuti !

auuummm.. hehehe

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment