Type something and hit enter

author photo
By On
Semakan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan B41 DAN B 29

Semakan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan B41 DAN B 29, Minggu hadapan merupakan satu minggu yang agak mencabar. selain ada pelbagai rancangan mingguan. korang juga akan menghadapi satu peperiksaan online bagi yang memohon jawatan penerbit rancangan B41 dan juga B29. korang dah bersedia ka?



Semakan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan B41 DAN B 29


Sedikit maklumat berkaitan exam online ni .

1. PENERBIT RANCANGAN B41

💬  Tarikh Peperiksaan : 26 Januari 2018 (Jumaat)
💬  Masa : 08:00 Malam - 09:15 Malam

Sila buat semakan di sini : http://e-semakanbcc.spa.gov.my/penerbitb41

2. PENERBIT RANCANGAN B29 

💬  Tarikh Peperiksaan : 26 Januari 2018 (Jumaat)
💬  Waktu : 08:00 Malam - 09:15 Malam

Sila buat semakan di sini : http://e-semakanbcc.spa.gov.my/penerbitb29

Bagi korang yang akan ambil exam, ada satu rujukan pantas untuk korang.
rujukan ni macam latih tubi sebelum korang ambil exam pada 26 januari ni kan.

korang nak berjaya ke?
mestilah nak kan.

sebab utama nak berjaya, mesti korang target nak TINGKATKAN kualiti hidup korang.
bila naik pangkat, mesti gaji pun naik kan.

family pun happy sangat.
jadi aku rasa, korang perlukan rujukan pantas untuk exam penerbit rancangan kali ini.

bagi yang berminat.
dapatkan di sini sebelum hari exam ya.

Semakan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan B41 DAN B 29

>> http://jvsecurepay.com/affiliates/penerbit/44522
>> http://jvsecurepay.com/affiliates/penerbit/44522

dapatkan segera !
DAN MULA STUDY !!

inilah masa depan korang,
jangan sia-siakan.

aku hanya mampu tolong bagi dekat korang.
selebihnya korang kena buat sendiri lah.

aku tak leh nak join exam korang tu.
semoga niat dan usaha baik korang diberkati dan menghasilkan kejayaan dalam exam online penerbit rancangan nanti.

semoga berjaya !

1 comments:

Click to comment