Type something and hit enter

author photo
By On
Pageview Blog Kataubaid Tahun 2017. Assalamualaikum, korang sibuk ke tu ? hehe lama aku tak update blog. sebenarnya baru dua hari aku skip kan. hehe sebab ada urusan keluarga kecemasan sangat, jadi aku tinggalkan lah benda ni. jadi hari ni baru aku kuat sikit nak menulis, tajuk kita adalah berkaitan dengan Pageview blog kata ubaid untuk tahun 2017.

sebenarnya aku sendiri jarang tulis pasal PV ni. entah sebab apa aku rajin nak share dengan korang lak hari ni. hehe

Pageview Blog Kataubaid Tahun 2017


Pageview Blog Kataubaid Tahun 2017

Angka yang tercatat adalah

523,141  PV sepanjang tahun 2017 .
memang banyak gila. hehe

purata sebulan adalah 43 K pageview.

alhamdulillah, satu kejayaan untuk blog picisan ni nak bersaing dengan blogger-blogger lain kan.

aku pun berjaya kurang kan bounce rate bawa 20 % untuk blog kesayangan ni.

Untuk tahun 2018 ni aku memang tak tau apa yang akan berlaku, jadi mungkin aku nak target pv blog ni lebih sikit dari tahun ni.

jadi , korang kena lah mai baca entri aku dekat sini, kalau korang tak baca. siapa lagi nak baca kan. hehehe

Oh ya,
kalau korang nak aku review produk korang ke , atau korang nak gunakan blog aku untuk siarkan apa-apa info , boleh emailkan dekat : ubaiismail@yahoo.com .

ini untuk yang berbayar sahaja. insyaallah aku bagi harga murah-murah jer. hehe

terima kasih kerana sudi membaca blog kataubaid.com ni, semoga kita semua dimurahkan rezeki dan dipanjang umur.

dan mohon doakan mak dan abah aku dan korang dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik sepanjang masa. aamiin.

sekian.

Jom komen dibawah

Comments
5 Comments

5 comments

Click to comment