Type something and hit enter

author photo
By On
Cara Semak Suhu dan Cuaca Di Tempat Anda. Musim sekarang ni, ramai yang selalu update pasal suhu tempat diorang. yela sekarang kan musim sejuk, jadi nak bajet-bajet macam dok oversea lah kan bila update suhu sejuk macam tu kan. hehe tak apa, update lah tak ada masalah, untuk korang yang tak tahu nak update @ semak suhu di tempat korang, boleh cuba cara di bawah ni ya.

Cara Semak Suhu Di Tempat Anda


1. Suhu Online .

Suhu tempat anda dikeluarkan oleh pihak google.

caranya adalah dengan search ' cuaca ' di dalam kotak search google dan dia akan keluarkan suhu di tempat korang.

mudah jer kan. boleh cuba.

contoh search yang aku buat :

Cara Semak Suhu dan Cuaca Di Tempat Anda


2. melalui laman web .

laman web yang aku maksudkan tu adalah accuweather.
dari sini, korang boleh tengok suhu dan ramalam kaji cuaca di mana sahaja yang anda mahu.

mungkin korang nak travel ketempat lain ,
laman web ni sesuai untuk membantu korang.

contoh :

Cara Semak Suhu dan Cuaca Di Tempat Anda



haa,, itu jer lah dua yang aku nak kongsikan dengan korang.
silakan share Cara Semak Suhu dan Cuaca Di Tempat Anda ini jika ia bermanfaat.

duduk dalam rumah elok-elok tau.
nanti demam.

heheh


1 comments:

avatar

Memang sejuk je cuaca sekarang. Alhamdulillah.

Click to comment