Type something and hit enter

author photo
By On

Aishah - All By Myself


Hari Ahad baru ni, Aishah telah dinobatkan sebagai juara gegar vaganza 2017. ramai yang puas hati dengan keputusan ni dan ramai juga merindui kemerduan suara aishah.

untuk yang tak tahu, persembahan Aishah - All By Myself haritu membuatkan ramai menangis begitu juga dengan Juri Gegar vaganza, Ibu Hetty. Sebak dan sedih bila penyanyi hebat menjiwai setiap bait kata-kata dalam lirik tu.

bagi yang tak sempat lagi tengook video tu, korang layan dekat bawah ni ya.

Aishah - All By Myself




Aku tengok pun terpegun. fuhh
power betul.

itulah sebab juri pun menangis sekali bila tengok persembahan Aishah. Tahniah !!




1 comments:

avatar

Aishah memamg power. Walaupun tak ikut sangat GV ni.
Done follow dekat sini, salam kenal dari utara :)

Click to comment