Live Streaming Malaysia vs Korea Utara 13 November 2017

13 November 2017

Hai korang, malam ni kita akan menyaksikan perlawanan Malaysia vs Korea Utara secara live streaming. tak sabar nak tengok aksi pemain-pemain negara dalam perlawanan hari ini.

korang nak sokong team mana ?
ke dah standby untuk kalah ?
hehehe

Malaysia vs Korea Utara 13 November 2017 live streaming


tak pa, sekarang ni bukan waktu kita lagi.
kita sabar menanti waktunya kan.

Live Streaming Malaysia vs Korea Utara


link dah diupdate. tunggu match mula jer ni. hehehe
share tau !

kalau tak boleh , tengok dekat sini - https://mycujoo.tv/fa-malaysia-?id=10954

atau link ini - http://www.livehd24.com/channel.php?id=1

Info Perlawanan Malaysia vs Korea Utara


Tarikh : 13 November 2017
Jam : 8 malam waktu malaysia

like page aku dulu - Sini .
nanti korang tunggu dekat page aku, nanti aku update dekat situ.

Tak letak banyak harapan untuk perlawanan malam ni.
tengok live malaysia vs korea utara ni untuk kuatkan semangat jer.

hahaha apa-apa pun good luck untuk player dan coach.
hangpa balik nanti, TMJ nak jumpa katanya.
hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .