Final Episod Drama Red Velvet Neelofa dan Alif satar ONLINE

24 November 2017

Hai korang, buat apa tu ? hehe
semalam ditayangkan episod akhir drama red velvet alaahh yang neelofa dengan alif satar tu. haa
Aku tak sempat nak tengok semalam, jadi kita tengok online jer lah kan.

Final Episod Drama Red Velvet ONLINE

kalau korang tak tengok lagi, boleh tengok dekat bawah ni tau.
sedih daahh lepas ni tak leh tengok PN aida  :'(

aku suka tengok puan aida jer dalam drama ni hehe

Final Episod Drama Red Velvet Neelofa dan Alif satar




korang tekan enlarge ya untuk tgk full screen ya.
aku buat kecik sebab nak mudahkan orang yang guna phone tengok. hehe

errmm nak kena cari setting video responsive pula lepas ni. hehehe

dah tengok tu, share lah yer. haha
minggu depan ada cofee prince pula.

mesti best kan. selamat menonton

aku layan sambil siapkan assignment.

waaaa.. ada yang nak tolong aku tak ?
hehe

1 ulasan:

Kataubaid© .