Zul Ariffin dan Farah Nabilah cetus Fenomena Drama Titian Cinta

Drama Titian Cinta


Semakin hari, ramai pula yang dok sebut pasal drama yang tengok femes di tv3 tu. Korang tengok ke drama lakonan pelakon-pelakon hebat seperti zul ariffin dan juga farah nabilah ni. Drama yang aku maksudkan itu adalah drama titian cinta. aku yakin ramai yang suka tengok sebab dalam cerita ini ada banyak moment moment romantik di antara aisy watak farah nabilah dan harris watak zul ariffin .

Zul Ariffin dan Farah Nabilah cetus Fenomena Drama Titian Cinta
Zul Ariffin dan Farah Nabilah cetus Fenomena Drama Titian Cinta


tapi kan dalam cite ni pun ada babak-babak tragis yang melibatkan mereka berdua kan. rata-rata peminat memberi respon positif kepada lakonan zul ariffin dan farah nabilah sebabnya mereka berjaya membawa watak mereka dengan sebaiknya.

sampai ada yang membenci si Harris tu. hehe aku sempat buka dan baca komen netizen di IG zul ariffin, ramai yang memarahi haris kerana bertindak memukul isterinya. banyak yang komen dekat situ pun orang perempuan jer. hehehe back up kaum lah tu. haha

Sinopsis drama Titian Cinta

Mungkin ada yang tercari-cari sinopsis untuk drama titian cinta ini, korang boleh baca di sini - drama Titian cinta .

Setiap hari boleh dikatakan ramai yang akan update pasal TITIAN CINTA ni. suka sangat dengan zul ariffin tu kan . hehehe tapi dengar cerita, nanti harris akan kembali cemburu dengan aisy. betul ke ? hahaha pi baca sinopsis dia macam mana. hehehe

korang suka drama ni sebab apa ? jom komen di bawah. nak tengok ramai ke tidak peminat drama ni. hehe


Selamat menonton.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.