VIRAL KENANGAN F1 UNTUK RAKYAT MALAYSIA

Macam yang kita tahu kan yang Formula 1 di Malaysia telah di tamatkan penganjurannya. ramai yang rasa sedih bila pengumuman ini di buat.

ada ke yang menangis ?

hahaha mengada ja kan, sebenarnya benda ni boleh di BIDA balik jika kita mau.

sekarang ni KERAJAAN kenalah kumpul duit bagi berkepuk-kepuk*mmg dah kepuk pun . kemudian bida bali penganjuran F1 di masa hadapan.

KENANGAN F1 UNTUK RAKYAT MALAYSIA
KENANGAN F1 UNTUK RAKYAT MALAYSIA


betul tak ?

Kenangan F1 dengan Rakyat Malaysia

banyak kenangan yang indah di sini apabila nama-nama besar dunia permotoran berkampung di Sepang setiap kali F1 berlangsung.

Lewis Hamilton
Micheal Schumacher
Jenson Button
Kimi Raikonen
Marcus Alonso

dan tidak lupa pemandu dari Malaysia iaitu Alex Yong .

Semua ini adalah kenangan yang kita tak akan lupa. tapi kan ada juga yang akan melupai kenangan ini.

korang rujuk pautan ini.

kalau korang masih ingat, korang akan ingat semua moment dalam pautan yang aku kongsikan tu. kalau korang tak ingat, SEDIH SANGAT !

kata sedih F1 dah tak ada.
tapi fakta mengenai F1 pun kita tak tau.

Bacalah kalau korang peminat F1. bacalah kalau korang rakyat Malaysia .

Ini fakta, walaupun ia menyedihkan.

kena hadam betul-betul, kalau tak kita tak akan tahu perkara sebenar.

Litar ini akan menjadi saksi segala perit getir dunia permotoran malaysia.

1 ulasan:

  1. tu la, last F1 di Malaysia, diharapkan masa depan F1 masih ada di Malaysia

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.