Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 10 Oktober 2017

10 Oktober 2017

korang tahu , Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Malaysia menentang hongkong bagi kelayakan Piala Asia 2018. Misi hidup dan mati untuk pasukan malaysia malam ini adalah untuk mendapatkan 3 mata penuh sekali gus membuka ruang untuk terus layak beraksi dalam pentas piala asia nanti. Perlawanan di tempat lawan ini pastinya sukar untuk anak buah nelo vingada untuk berhadapan dengan peminat pasukan lawan.

Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 10 Oktober 2017
Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 10 Oktober 2017



bagi yang tak dapat tengok live di stadium, korang boleh tengok Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 10 Oktober 2017 di bawah. aku akan update sebelum perlawanan bermula malam ini. jadi tolong kongsikan dengan rakan-rakan korang yang sokong harimau malaya ya.

Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 10 Oktober 2017


Perlawanan MALAYSIA LAWAN HONG KONG malam ini sudah pasti akan ditonton oleh jutaan rakyat malaysia yang mengharapkan kemenangan buat pasukan kita. bukan mudah nak layak ke Piala Asia ni tau.

Link live Streaming Malaysia vs Hong Kong

Pautan 1

Cara tengok live malaysia menentang hong kong.

(tak perlu guna kaedah ni jika guna pautan 1 )

1. Klik pautan 1
2. Tunggu 5 saat
3. Tekan Skip ads
4. dah boleh tengok.
5. Selamat Menonton .

Live di facebook [kalau ada ] , nanti aku update dekat page aku . like page ni -- > facebook

Bagi yang nak tengok dekat tv, siaran langsung malaysia vs hong kong ini ada di siarkan di Astro Arena . boleh lah tengok dekat sana kan.

jom kongsikan Live Streaming Malaysia vs Hong Kong 10 Oktober 2017 ini dengan rakyat malaysia yang lain. ayuh berikan semangat dan doa kepada mereka. buanglah semangat kenegerian yang ada dalam diri tu buat sementara kerana malam ini mereka bermain kerana bendera MALAYSIA ! ayuhh semangat !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .