Live Streaming JDT Vs Perak 15 Oktober 2017

15 Oktober 2017

nak tengok Live Streaming JDT Vs Perak 15 Oktober 2017. Assalamualaikum, apa khabar peminat bola sepak malaysia ? sihat kah anda ? hehehe

mestilah sihat kan sebab nak tengok bola malam ni.

Live Streaming JDT Vs Perak 15 Oktober 2017
perlawanan JDT vs Perak


pertembungan di antara musuh tradisi era moden di antara pasukan dari utara dan selatan ini pasti ramai yang akan menonton perlawanan malam ini kan.

rekod pertemuan sebelum ini, banyak berlaku kontroversi di gelanggang perak berbanding di johor. adakah malam ini akan berlaku perkara yang sama ? kita tunggu ..

Live Streaming JDT Vs Perak 15 Oktober 2017


JDT dan Perak masing-masing mempunyai kekuatan tersendiri dan pemain kedua-dua pasukan mempunyai persamaan dari segi pernah bermain dengan perak ataupun dengan JDT. bagi yang nak sangat tengok live streaming, aku kongsikan jdt vs perak seperti di bawah.

pautan 1 [ facebook ]

pautan 2

**link sudah di update

Like page aku ya di sini

Cara tengok live

1. Klik pautan 1 atau 2
2. tunggu 5 saat.
3. tekan skip ads.
4. selamat menonton

korang sharelah link live streaming ni, bukan senang nak tengok JDT vs Perak kan. lagi satu pertembungan malam ini adalah untuk perlawanan Liga Malaysia yang sudah masuk ke pusingan separuh akhir pertama. semoga berjaya buat kedua-dua pasukan .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .