Live Streaming JDT vs Kedah 28 Oktober 2017

28 Oktober 2017

Live Streaming JDT vs Kedah 28 Oktober 2017. Tak sabar rasanya nak tengok perlawanan akhir liga super untuk musim 2017 ni kan. aku pilih untuk kongsikan live streaming perlawanan JDT vs Kedah yang akan berlangsung di stadium darul aman malam ini. korang rasa siapa akan menang perlawanan malam ni ? aku rasa seri ni. hehehe

ini perlawanan liga super ya , final piala malaysia nanti aku update kemudian. hehehe

ralat : 28 oktober ya.

Live Streaming JDT vs Kedah 28 Oktober 2017

Sebelum tu like page aku dulu ya .



cara tengok live

tekan play jer.

Ulasan perlawanan :

JDT dan kedah sudah mengesahkan perlawanan final untuk piala malaysia 2017 yang akan berlangsung minggu depan. jadi perlawanan ini mungkin sebagai warm up untuk kedua-dua pasukan mencuri taktikal lawan.

kita doakan pasukan korang berjaya menang . sebab apa perlawanan malam ni tak menarik. hehe sebab JDT dah juara. jadi kalah menang , dia memang juara. tak ada effect sangat. hujung-hujung season ni tengok pasukan yang nak turun liga tu . baru best. hehehe

apa-apa pun selamat berjaya !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .