Live Streaming Final Super Spontan Superstar 2017

27 Oktober 2017

Hai korang, malam ni Super Spontan 2017 Superstar dah Final tau.
agak-agak korang lah kan siapa yang akan jadi juara ?

tahun lepas johan dah jadi johan. haha
tahun ni ? aku rasa syuk . rasa jer lah. haha

kalau korang tak sempat nak tengok dekat tv,
meh aku kongsikan link live streaming untuk korang ya .

Live Streaming Final Super Spontan Superstar 2017

Live Streaming Final Super Spontan Superstar 2017 

Sebelum tu, korang like page aku dulu ya - SINI .

Pautan 1

link akan diupdate kemudian.

Tugas korang adalah, like page aku utk maklumat lanjut dan 'bookmark' blog ni dekat phone korang.
tujuannya adalah untuk mudahkan korang tgk live malam ni. takyah kalut-kalut cari dah kan.

link dah update, korang just tekan play jer. terima kasih :)



kredit kucin viral

Senarai peserta final superspontan 2017

Syuk
Ozlyn
Kamal adli
Achey
Fad
Sharif
Mamak Puteh
Shahrol Shiro

Sayangnya amy mastura kena tersingkir. kalau tidak mesti meriahkan final malam ni. hehe

jom kongsikan dengan kawan-kawan korang yang lain. janganlah tengok sorang jer. hahaha kesian dekat diorang kan. selamat menonton.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .