Kerimo - Bauan Penghalau Haiwan Perosak Terbaik

26 Oktober 2017

Assalamualaikum , aku nak kongsikan satu alat untuk menghalau haiwan perosak untuk kegunaan anda. Nama produk ni adalah KERIMO . orang selalu tanya , nak guna apa untuk halau haiwan dekat kebun.

masalah utamanya adalah bila dah mula tanam, mesti ada binatang yang kacau hasil tanaman. selalunya ini punca kenapa perniagaan pertanian kita mengalami kerugian.Tak payah nak cari cara buat bauan kencing harimau lagi dah. korang boleh beli produk kerimo ni jer. cepat dan MUDAH !

Kerimo beli online


Bauan Kencing Harimau .

Kencing harimau ? betul ke ni ? hehe ia kerimo ni ada bau seakan-akan kencing harimau yang mana merupakan raja di hutan. tapi sebenarnya kerimo ini adalah inovasi terkini yang dibuat oleh anak tempatan untuk memudahkan korang menghalau haiwan seperti kera, monyet , kelawar dan lain-lain dari merosakkan tanaman korang.

kerimo ini ada di jual secara online nanti aku kongsikan link dibawah ini ya.

banyak testimoni yang positif diterima sejak pelanggan menggunakan produk ini. barangan tempatan mestilah terbaik kan.

Orang Kuala Kangsar punya produk ni.

kalau korang nak kaya dengan hasil pertanian korang, lebih baik korang dapatkan segera Kerimo ni. halau secepat mungkin kera , monyet dan sebagainya. nanti boleh dapat keuntungan dari hasil pertanian korang tu kan .

nak halau babi hutan pun boleh gunakan produk ni tau. mudah jer kan .

Terdapat 4 bentuk produk Kerimo

Cecair Pekat Kerimo (Perlu Bancuh)

Harga Cecair Kerimo 500ML= RM110

Harga Cecair Kerimo 350ML = RM85


Premix Kerimo (Sudah Dibancuh)

Harga Premix 500ML = RM60
Harga Premix 350ML = RM50

Spray Kerimo 1 Set (4 Botol) = RM90

Gel Kerimo 1 Set (4 Bekas) = RM90

dapatkan di sini - Kerimo - Bauan Penghalau Haiwan perosak .

Sedikit info tambahan untuk korang yang kurang arif mengenai pembelian online, korang ikut cara yang aku ajar ni tau .

1. Klik pautan diatas yang aku kongsikan tu.
2. Sekarang korang ada di laman utama . betul tak ?
3. Turun atau scroll laman tadi tu sampai korang jumpa button macam gambar di bawah .

Kerimo jual online



4. Lepas tu korang akan masuk kebahagian borang pembelian. mudah jer bahagian ini, korang isi maklumat korang sebabnya dia nak hantar barang tu kena pakai alamat kan. jadi isi betul-betul. bila korang sampai ke bahagian dalam gambar bawah ni . pilih produk yang korang mahukan.

kencing harimau jual online


Pilih jumlah kuantiti yang korang mahukan dan dia akan update jumlah yang korang kena bayar.
lepas tu korang buat pembayaran online macam biasa dan isi maklumat pengesahan macam resit pembayaran seperti yang di minta.

dalam pautan atas ni turut di nyatakan cara penggunaan KERIMO ni. mudah jer bila kita ikut panduan yang di tetapkan ni. hehe

Mudah sangat-sangat dah ni , korang hanya duduk rumah dan tunggu barang korang sampai. hehehe
Sebarkan jika benda ini bermanfaat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .