Live Streaming Selangor Vs Kedah 15 September 2017

Share:
Live Streaming Selangor Vs Kedah 15 September 2017. Aksi Piala malaysia di antara kedah dan selangor akan berlangsung malam ini. Perlawanan suku akhir pertama ini akan berlangsung di Selangor dan perlawanan kedua akan berlangsung di kedah. bagi yang nak tengok live streaming, korang boleh baca di bawah ini ya.

Perlawanan malam ini seperti perlawanan ulangan final piala malaysia tahun 2016 yang mana keputusan berpihak kepada Kedah menerusi sepakan penalti. Pasti Selangor mahu untuk membalas dendam aksi final tersebut dengan menjaringkan banyak gol di tempat sendiri hari ini.


Live Streaming Selangor Vs Kedah 15 September 2017
Live Streaming Selangor Vs Kedah 15 September 2017


Live Streaming Selangor Vs Kedah 15 September 2017

Walaubagaimanapun prestasi pasukan kedah yang konsisten setakat ini mungkin menyukarkan selangor untuk melangkah jauh dalam perlawanan piala malaysia kali ini. Namun, ini bola sepak dan apa-apa saja mampu berlaku dalam perlawanan tersebut.

Bagi yang tidak boleh tengok di stadium atau di tv, korang layan live streaming dekat bawah ni ja lah . hehehe

Pautan 1

**link akan di update kemudian.

Cara tengok live streaming.

1. Klik pautan di atas.
2. Tunggu 5 saat.
3. tekan skip ads.
4. dah boleh menonton.
5. Selesai.

Silakan Share dekt group whatsapp geng bola korang. aku tau ramai yang tak leh tengok dekat tv. jadi sama-sama lah tengok live streaming malam ni. share banyak-banyak tau.

Like Page Rasmi Admin :)



Tiada ulasan