VIRAL INI KESUSAHAN ORANG KERJA PEJABAT

Share:
Hari-hari pergi pejabat mesti kita lalui pelbagai benda baru kan.

VIRAL INI KESUSAHAN ORANG KERJA PEJABAT
VIRAL INI KESUSAHAN ORANG KERJA PEJABAT 


dari nak bersiap sampai lah betul-betul duduk dekat meja di pejabat kita tu.

antara benda yang paling malas nak buat mesti lah

1. Iron baju .

hahaha

aku pun malas juga nak iron baju.

kalau boleh tu nak pakai baju biasa je pergi office. hehehe

2. Trafik jem.

well, ini lah lumrah orang pergi bekerja nak menghadap jem je tiap-tiap hari kan.

ada tu sanggup keluar awal semata-mata nak lari dari jem.

korang nak tau tak ada banyak lagi kesusahan orang kerja pejabat ni.

serius. aku pun kesian dengan korang.

sama ada korang tahu atau tak jer korang tengah susah.

korang rujuk pautan ini.

setuju tak apa yang artikel tu cakap.

ye,

memang susah.

macam-macam ragamkan manusia dekat pejabat tu.

ada yang okay , ada yang tak okay .

belum lagi perangai bos yang kaki marah tu kan.

korang baca lah pautan yang aku kongsian tu.

mesti korang kata benda yang sama korang lalui setiap hari kan.

rugi tak baca .

yang number 7 tu yang paling tak best. geraam.

korang kena baca barulah korang tau apa isi dalam artikel tu kan.

semua berkaitan korang yang bekerja pejabat. itu jer.

No comments