VIRAL INI CARA MENANG PETROL PERCUMA SEPANJANG TAHUN

Baru-baru ini aku ada terbaca post yang di muat naik oleh blogger ben ashaari mengenai cara memenangi petrol percuma untuk setahun. Ye sepanjang tahun weh. aku pulak masa tu baru je lepas isi minyak, rasa menyesal pulak tak join. sebenarnya korang boleh lagi join dengan beberapa syarat mudah .

VIRAL INI CARA MENANG PETROL PERCUMA SEPANJANG TAHUN
VIRAL INI CARA MENANG PETROL PERCUMA SEPANJANG TAHUN


Kalau dapat petrol percuma ni mesti dapat kurangkan beban bila minyak naik. lepas tu tak perlu lagi bersesak-sesak bagai.

mesti korang tertanya-tanya, betul ke petrol percuma ni kan.

korang rujuk pautan ini .

Untuk next isi minyak, aku mesti nak ambil resit. mana tau rezeki kita kan.

oh ya, tawaran ini terhad untuk stesen minyak petronaas sahaja.

baik sungguh petronas bagi tawaran macam.

dengar cerita , ramai dah yang berjaya menang minyak percuma sepanjang tahun ni.

korang bila nak cuba ?

rujuk pautan yang aku kongsikan tu untuk maklumat lanjut.

terima kasih.

No comments

Powered by Blogger.