Temasya Sukan Ke Laut

14 Julai 2017

Rancangan terbitan astro ini akan mula bersiaran pada 14 julai 2017. Apa sebenarnya temasya sukan ke laut ni? siapa peserta sukan ke laut ini ? sebenarnya kan , kalau korang nak tahu, rancangan ini di terbit kan untuk memeriahkan lagi musim sukan sea yang akan bermula tidak lama lagi. Sebab itulah kalau kita tengok rancangan sukan ke laut ini mengumpulkan ahli-ahli sukan dan juga artis tanah air.

kalau korang nak tengok gelagat ahli sukan dan juga artis tanah air ini beraksi , korang kena tengok lah dekat astro warna setiap jumaat.

Temasya Sukan Ke Laut
Temasya Sukan Ke Laut


TEMASYA SUKAN KE LAUT.


Senarai Peserta : Amir Rajalawak, Amy Search , Fara Fauzana, Abam bocey,dzawin, sally saywho, Jowi , shuib dan ramai lagi.

Senarai Ahli sukan : Malek Nor , Hafiz hashim dan roslin hashim , hairuddin omar , watson nyambek dan ramai lagi.

** aku kenal yang ni jer, yang lain tu kita tunggu siaran dia malam ni ya. hehe

Waktu Siaran : Setiap Jumaat ; 10 malam
saluran siaran : Astro warna

Temasya Sukan Ke Laut
Temasya Sukan Ke Laut

Mesti ada aksi lawak dan menarik bila TEMASYA SUKAN KE LAUT ni di tayangkan di tv malam ni. dah lah semua peserta lawak-lawak dan sporting habis kan. jom kongsikan entri ini dengan rakan-rakan lain. jangan lupa tengok tau !

Entri Sebelum -  viral benda yang mat motor tak suka

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .