Live Streaming JDT Vs Sarawak 15 Julai 2017

Live Streaming JDT Vs Sarawak 15 Julai 2017
Live Streaming JDT Vs Sarawak 15 Julai 2017


Live Streaming JDT Vs Sarawak 15 Julai 2017. Perlawanan tumpuan yang aku pilih untuk kongsikan live streaming adalah perlawanan di antara JDT menenatang sarawak. JDT masih dalam saingan untuk bergelar juara di liga super buat kali ke-4 berturut-turut manakala sarawak pula kini bergelut untuk kekal di liga super.

Sarawak juga bergelut dengan jurulatih mereka sebelum ini dan kini mereka mendapat jurulatih sementara untuk pasukan selepas david usop meletak jawatannya baru-baru ini.

JDT pula sudah kembali dengan sentuhan  mereka. tiada lagi permainan perlahan dan kebelakang seperti permulaan musim, semestinya aksi malam ini akan di nantikan oleh semua peminat mereka.

LIVE STREAMING JDT VS SARAWAK 15 JULAI 2017



Pautan 1

Cara tengok live streaming

1. Klik pautan di atas,
2. tunggu 5 saat .
3. tekan skip ads.
4. selesai.
5. selamat menonton.

Mudah jer caranya kan.

korang nak mintak tolong like page aku boleh ka ? aku selalu update live streaming pilihan dekat sana, -- >

Jom kongsikan Live streaming JDT vs Sarawak 15 julai 2017 ini dengan rakan-rakan lain. makin ramai makin meriah kan.

No comments

Powered by Blogger.