Social Media

Live Streaming JDT vs Pahang 11 Julai 2017

Live Streaming JDT vs Pahang 11 Julai 2017. Perlawanan Liga super pilihan aku pada malam ini adalah diatara dua peneraju liga iaitu JDT dan Pahang. Sudah pasti Jdt mahu menjarakkan kedudukan dengan pahang seterusnya melenyapkan harapan mereka menjuarai liga super.

Pahang pula pasti nak menang bagi merapakan mata dengan JDT dan terus memberi tekanan kepada mereka. jadi aksi malam ini akan menjadi tumpuan ramai dengan pelbagai persembahan menarik dari pemain dari atas padang.

LIVE STREAMING JDT VS PAHANG 11 JULAI 2017


Live Streaming JDT vs Pahang 11 Julai 2017
Live Streaming JDT vs Pahang 11 Julai 2017

Pautan 1

**akan diupdate kemudian

cara tengok live streaming

1. Klik Pautan di atas.
2. tungu 5 saat.
3. tekan Skip ads
4. boleh tonton dah.
5. selesai

Jom Like Page Blog Kataubaid -



Jom Kongsikan Live Streaming JDT vs Pahang 11 Julai 2017 ini di facebook atau whatsapp yang korang ada tu. sama-sama support blog ni ya. terima kasih di ucapkan.




1 comment:

  1. SokONg JDT
    Jemput ke blog CCL
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/07/jangan-terlalu-fokus-pada-kesalahan.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.