Lazada BIG Baby Fair 26 July To 30 July 2017

27 Julai 2017

Lazada BIG Baby Fair  26 July To 30 July 2017
Lazada BIG Baby Fair  26 July To 30 July 2017

Lazada buat sales lagi weh ! kali ini untuk shopping barang baby .

Kalau korang ada anak kecil atau baby, memang sesuai lah nak shopping ni. Bukan selalu lazada nak buat sales macam dia tengah buat dalam BIG Baby Fair ni.

Lazada BIG Baby Fair  26 July To 30 July 2017
Lazada BIG Baby Fair  26 July To 30 July 2017

Aku nak shopping pun aku tak tau nak beli apa. hehe yela kan aku mana kawin lagi. tak tau ler benda-benda baby ni kan.

Aku pun sempt lah usha apa yang ada sebab nak tulis entri ni dengan korang kan. aku jumpa banyak barang macam

pampers
botol susu
baju baby
dan macam-macam lagi tau.

Aku tak pasti kalau , harga dia memang murah atau tidak, korang survey sendiri ya. sebab aku sendiri pun tak pernah beli barang-barang macam ni, jadi aku tak tau sangat. hehe

Kalau korang nak shopping barang baby dengan lazada,

rujuk pautan ini - Lazada.com

Setakat ni, memang puas hati dengan lazada punya perkhidmatan. berkualiti dan pantas.

Trylah shopping dengan lazada. mana tau rezeki untuk anak-anak dapat barang baru kan .

hehehe

1 ulasan:

  1. Mak- mak tengah seronok shopping barangan baby especially pampers sekarang..sib baik SA xde anak kecik

    BalasPadam

Kataubaid© .