Biodata Tengku Zara Eryna Pelakon Kanak Kanak

Mungkin ada yang tak kenal dengan Tengku Zara Eryna ni. Kalau korang tengok drama Abang Bomba I Love you Raya dengan drama Papa Ricky , korang akan kenal watak kanak-kanak dalam drama tersebut. Aku kenal budak ni dari drama tu lah. memang petah sungguh dia bercakap.

Rupa-rupanya adik tu bernama Tengku Zara Eryna. Umur baru 4 tahun (2017) . Berikut merupakan biodata tengku zara eryna.


Biodata Tengku Zara Eryna Pelakon Kanak Kanak
Biodata Tengku Zara Eryna Pelakon Kanak Kanak


BIODATA TENGKU ZARA ERYNA


Nama Artis : Tengku Zara Eryna
Umur :4 tahun (2017)

facebookhttps://www.facebook.com/marry.qibty

ini je aku dapat maklumat mengenai tengku zara, nanti kalau ada pertambahan, aku update kemudian yer. Aku ingat dia dah enam tahun. hehe memang comel habis.

sekali pandang wajah tengku zara ni kan aku teringat dekat puteri balqis. lebih kurang muka depa kan. Jom kongsikan BIODATA TENGKU ZARA ERYNA ni dengan rakan-rakan lain. kita femeskan budak comel ni. memang berbakat.

Entri Sebelum - Biodata Nelydia Senrose .

No comments

Powered by Blogger.